In samenwerking met Gift2Give geeft de gemeente de Westelse Kadobon uit. Ben je op zoek naar een goed cadeau, maar weet je niet wat te kopen? Dan kan je op het gemeentehuis terecht voor cadeaubons van 10 of 25 euro. Die cadeaubons kan je gebruiken in de deelnemende winkels in heel Westerlo. Gelijkaardige systemen bestaan ook al in heel wat andere gemeenten en steden.

De Westelse Kadobon is verkrijgbaar voor een bedrag van 10 euro en 25 euro en is te koop aan de infobalie van het gemeentehuis in de Boerenkrijglaan 61. Bedrijven en organisaties die bijvoorbeeld voor hun personeel tegelijkertijd meerdere tientallen cadeaubonnen willen aankopen kunnen ook terecht in de webshop.

Veelgestelde vragen

  • Kan ik met een Westelse Kadobon van 25 euro iets kopen van 20 euro?
    De Westelse Kadobon kan je enkel in 1 keer opkopen. Er is afgesproken met de deelnemende handelaars om geen geld terug te geven. Een aantal handelaars geven in dat geval wel een tegoedbon van de eigen zaak. Na gebruik bezorgt de handelaar de cadeaubon terug aan de gemeente.
  • Antwoorden op andere veelgestelde vragen vind je op FAQ Gift2Give.

Webshop

Bedrijven en organisaties die voor hun personeel cadeaubonnen willen aankopen kunnen ook terecht in de webshop. Werkgevers kunnen de gemeentelijke geschenkkaart tot een bepaald bedrag aanbieden aan hun personeel zonder fiscale gevolgen.

  • Eindejaarsfeesten: 35 euro per werknemer + 35 euro per kind ten laste
  • Huwelijk: 200 euro
  • Pensioen: 35 euro per jaar anciΓ«nniteit met minimu van 105 en maximum van 875 euro
  • Eerbare onderscheiding: 105 euro

2 Reacties

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder formulierBericht verzenden