Professionaliteit, know-how, 20 jaar ervaring en een team van toegewijde specialisten. Daar kan je op rekenen bij Perle d’eau. Bij ons kan je terecht voor professionele verzorgingen in een aangenaam kader mét een persoonlijke service.

Details maken het verschil

Bij Perle d’eau stellen we hoge eisen aan onszelf en aan onze producten. Ons professioneel team volgt op regelmatige basis bijscholingen om jou een optimale verzorging te kunnen blijven garanderen. Daarnaast werken we met producten van het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini . Als één van de enige cosmeticamerken ter wereld beschikken zij over de drie kwaliteitsnormen: ISO, FARMACIE- EN ECONORM. Op en top kwaliteit!

Voor make-up werken wij uitsluitend met de gezonde minerale make-up van Jane Iredale. Deze producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling en geven bovendien een optimale breed spectrum zonnebescherming ( aangeraden door De Skin Canser Foundation ). Een gezonde stralende huid, dat is onze missie, daarom willen wij alleen met deze merken werken, een bewuste keuze zodat jij elke dag kan starten met een comfortabel gevoel en natuurlijk stralend je dag beginnen….

Meer dan huidverzorging

Perle d’eau is een Medisch-Esthetisch Centrum. We streven niet alleen naar huidverzorging, maar ook naar huidverbetering. Elke gelaatsverzorging begint bij ons met een basis huiddiagnose. Zo bepalen we wat jouw huid nodig heeft om het beste resultaat te bereiken. Wij raden aan om een Discovery treatment  ( zie behandelingen ) te boeken, we starten met een uitgebreide huidanalyse met ons huidanalyse toestel  Observ 520, nadien krijgt u de meest optimale gelaatsverzorging en advies voor thuisverzorging.

Je huid terug laten stralen, het kan! Wij helpen je graag verder.

Het Perle d’eau Team