Brasserie “Den Anker” is een moderne, frisse en trendy zaak in het hartje van centrum Westerlo. Met haar ruime variëteit aan bieren, wijnen, koffies en lekkere gerechten, biedt “Brasserie Den Anker” voor ieder wat wils!

Den Anker heeft dankzij haar unieke ligging (op de hoek Polderstraat-Grote Markt) ook een subliem zonneterras binnenin de Frankische driehoek op het marktplein.
Wij bieden maar liefst 60 zitplaatsen aan om in een pittoresk kader, onder de lindeboom, te genieten van uw maaltijd of drankje.

Door de alombekende wandel- en fietsroute “Het Riet”, die vlak langs “Den Anker” loopt, genieten ook dagelijks honderden wandelaars en fietsers van een welverdiende tussenstop.

“Den Anker” wordt gerund door een jong en dynamisch team dat constant openstaat voor vernieuwingen. Deze vernieuwingen zijn in 2019 ter harte genomen. Vanaf 10 December kan u genieten van onze volledig gerenoveerde en vernieuwde brasserie. We hebben voor onze klanten gekomen voor een modern en warme, gezellige omgeving. Daarom valt u telkens opnieuw van de ene verrassing in de andere tijdens uw bezoek aan onze zaak!

Uiteraard zijn ook groepen van harte welkom in onze zaak.

Sinds eind 2012 beschikken wij ook over een vernieuwde “state of the art” keuken waaruit we dagelijks dagverse gerechten bereiden en serveren. Dus niet enkel voor uw dorst kan u bij ons terecht. Ook voor een snelle hap, lekkere maaltijden of desserts staan onze deuren open!

Wenst u een evenement of feestje te organiseren?
Ook dit kan zonder probleem , vraag meer info aan de bar.

Tevens kan U vrijblijvend contact opnemen via onze “contact”-pagina of via kristof@brasseriedenanker.be of kennith@brasseriedenanker.be

Kennith en z’n team heten u van harte welkom !

Tot binnenkort