Welkom bij Boetiek Binoche!

Bij een bezoek aan onze winkel zal je al snel zien dat we onze collecties elk seizoen zorgvuldig uitkiezen met het oog op een gevarieerd aanbod. We bieden je de keuze uit een uitgebreid gamma aan merken waarin vrouwen van elke leeftijd hun gading vinden. Onze maten gaan van 34 tot 46. Je vindt hier een outfit voor elke gelegenheid en voor elk budget.

We vinden het belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Daarom kiezen we hoofdzakelijk voor Belgische en Scandinavische merken, die garant staan voor de kwaliteit van zowel de materialen als de eindproducten.Onze collecties worden meestal in Europa geproduceerd met veel aandacht voor natuurlijke materialen en mooie prints.

Kom eens langs en neem rustig de tijd om de outfits die je aanspreken uit te proberen in één van onze ruime paskamers. Als je dat wenst, staan we je met veel plezier bij met persoonlijk advies.

Wil je meer informatie en heb je geen tijd om langs te komen in de winkel, dan kan je ons binnen de openingsuren steeds telefonisch bereiken. We maken graag tijd om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.

Merken :

Gigue                                                                      Soulmate

Thelma &Louise                                                    Moss Copenhagen

Hampton Bays                                                       Les Cordes : sjaals en bijouterie

Jeff                                                                         Codello : sjaals

Due Amanti                                                            Doré doré : panties

Atelier Rebul : geurkaarsen, diffusers, handzeep en lotion, parfum